Hart voor vrijwilligers

logo Hart voor vrijwilligers DEF

Welzijn De Wolden heeft de oktobermaand omgedoopt tot “maand van de vrijwilliger”! Deze maand staat volledig in het teken van de vrijwilliger en het vrijwilligerswerk. Het vrijwilligerswerk krijgt een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. Welzijn De Wolden vindt het daarom erg belangrijk dat vrijwilligerswerk wordt gestimuleerd en de vrijwilligers in het zonnetje worden gezet.

Zoals elk jaar organiseren we in oktober tijdens de Maand van de Vrijwilliger de vrijwilligersmarkt. Ook dit jaar gaan we een ‘markt’ organiseren, maar dan met ‘meer’ ofwel: de Sociale Buurtmarkt.

Dit jaar werken we samen met wijdewolden.nl. Dé website van De Wolden waar vraag en aanbod van maatschappelijke initiatieven bij elkaar komen! Hierbij worden niet alleen vrijwilligersorganisaties uitgenodigd, maar ook initiatieven en aanbiedingen uit de buurt.

We zetten een zeepkist neer waarop inwoners en/ of organisaties hun vraag en aanbod op kwijt kunnen aan de aanwezigen. Daarnaast komt er een prikbord te staan waar de bekende vraag- en aanbodkaartjes zoals in de supermarkt opgeprikt kunnen worden.

We hebben ervoor gekozen om de Sociale Buurtmarkt op 4 verschillende locaties te houden tijdens de gehele maand oktober. U kunt kiezen uit één of meerdere locaties waar u wilt gaan staan.
We hebben hiervoor de volgende vier locaties en data gekozen:

  • Donderdag 5 oktober, dorpshuis ’t Neie Punt te Ruinen
  • Woensdag 11 oktober, ontmoetingscentrum De Havezate te De Wijk
  • Maandag 16 oktober, ontmoetingscentrum De Boerhoorn te Zuidwolde
  • Maandag 30 oktober, dorpshuis De Buddingehof te Ruinerwold

Tijd: van 19.00 – 20.30 uur

Heeft u vragen en/ of opmerkingen? Schroom niet en neem contact met ons op!

Met vriendelijke groet,

Leonoor Colenbrander en Aïsha Slot
ViP De Wolden
Tel. 0528 – 37 86 86
E-mail info@vipdewolden.nl

Aanmeldingsformulier Sociale Buurtmarkten

dorp bodem